Tuesday, December 2, 2008

Rojak kan gambar sekali sekala

Ok.. dah lama tak update apa kata arini updated lagi..hehhehe.... ader campur2 skit gambar yang di snap pada hari yang berlainan.... jom... kiter jenguk2 aktiviti budak michelin ni...


Ni masa p makan satay kat R&K Setiawangsa.. berhampiran stesen LRT Putra Jelatek

Baru nak uk uk, kalau uk uk mesti nak kene cium lantai

Muka tengah meneran.. hheheheh

Ni gambar diambil selepas basuh uk uk... konon2 macho la tu

Mesti nak wat muka macam tu..

Tengah menilik sesuatu.. ape tu?


Eiiii apa tu?? "Hah! ma! ni la sisa anggur yang mama suapkan kat irsyad.. jatuh la ma"

Yahooo..dapat bergambar ngan keta race

4 comments:

Aiza Parman said...

Suka tengok gambar irsyad meneran..mcm nak nangis pun ada tu..so so cute. (kak nis)

cikwawi said...

nakal,

walker haikal yang camtu da nak jahanam jugak. habis dia cabut mainan kat depan nun..
meh amik tag kat blog kita.

azie said...

nakal carik template free. byk design

kat sini pon ada

http://www.finalsense.com/services/blog_templates

suked8787 said...

rajin2 la update blog wei....camne nk jd blogger tegar ni.